Det siger vores kunder

Funder

Historier og fortællinger fra vores skønne kunder, som hver dag skal være sikre på, at de har deres diabetesesudstyr tæt på sig.

En fantastisk løsning, når man er på ferie

Luna Jensen (pumpebruger):
“Vi har haft den store fornøjelse at have Funder-taske med til Mallorca.
Vi oplevede lige fra vi checkede ind i Kastrup, tur/retur i flyveren og mens vi var dernede, at diabetestasken er en fantastisk løsning, når man er på ferie.
Vi har desuden oplevet, at taskens materiale, af ægte læder, gør at insulin bliver opbevaret køligere end i andre materialer – Her er et par billeder fra vores tur.”

Et stykke veldesignet livskvalitet

Markus Christian Hansen:
Fra test til fest!
Nu har jeg ejet en Funder taske i godt og vel 9 måneder, efter at have været en af de første testpersoner og jeg må sige at det virkeligt er et super produkt til unge diabetikere.
Noget af det, som man som diabetiker ofte må leve med er netop at slæbe rundt på alt sit måleudstyr i en taske der mildest talt skriger patient.
Derfor er det utroligt rart at have en taske, som ikke bare er enormt praktisk, men også ser godt ud og er af lækker kvalitet! Tasken er stilrent designet i glat læder, hvilket er meget behageligt at have i hænderne.
I de 9 måneder jeg har haft tasken har den holdt helt fint på trods af det slid, som den naturligvist bliver udsat for når man har den med overalt.
Jeg har både haft tasken med til USA, Hamborg, Amsterdam og Stokholm, og den har været meget praktisk, da den tjener dobbelt formål som diabetestaske og pung med plads til penge, kort, pas og billetter.
Det er utroligt rart at have samlet alle de ting, som man skal bruge i dagliglivet, et sted.
Jeg vil stærkt anbefale DIG (ja, dig!) at anskaffe dig en, for det er sgu ikke let at have diabetes, så hvorfor ikke investere i et stykke veldesignet livskvalitet?

Funder-taske på rejse i Afrika
Anne H. Hansen (penbruger):
“Jeg havde stor glæde af min diabetestaske i flyveren på vej til Afrika.
Det var så rart at have det hele samlet et sted og kunne finde sit måleapparat, pen og insulin uden at skulle rode hele sin håndbagage igennem.
Nu har jeg tasken med mig overalt – tasken er smart, funktionel og en meget flot læder taske.”

Funder på camping!

Birgitte Nielsen (penbruger):
“
En lille feriehilsen fra en glad ejer af Funder-tasken. Glæder mig hver dag over, hvor nemt jeg får overblik over om jeg har husket det nødvendige.
Her et FOTO fra min camping ferie.
Hilsen Birgitte”

Kontakt

Funder Chronic Care
Milnersvej 7, 1. sal
DK-3400 Hillerød
(+45) 48 24 51 13
kontakt@funderbags.dk